Hirdetés

Új képeken az élőszereplős Cowboy Bebop sorozat

|

Sőt már az sem titok, hogy mikor debütál a Netflix újdonsága.

Hirdetés

Jó pár évvel ezelőtt, még 2018-ban derült ki, hogy élőszereplős formában tér vissza a sokak által kedvelt Cowboy Bebop, aminek történetével már találkozhattunk a '90-es évek végén egy anime formájában.

Sajnos a tapasztalat eléggé azt mutatja, hogy az ilyen jellegű átültetések nem igazán aratnak túl nagy sikert a rajongók körében, ám lehet, hogy a Netflix sorozata üdítő kivétel lesz, legalábbis a nemrég megjelent képek elég biztatóak.

Hirdetés

A Cowboy Bebop sorozat valójában egy űrwestern lesz, amelynek középpontjában három fejvadász, vagyis cowboy áll, akik a megfelelő összegért cserébe készek levadászni a naprendszer legveszélyesebb bűnözőit. Spike Spiegel szerepét John Cho kapta, Jet Blacket Mustafa Shakir alakítja, Faye Valentine-t pedig Daniella Pineda kelti életre.

A jelenlegi tervek szerint november 19-én debütál a sorozat a Netflix kínálatában, de időközben érkezett egy csokornyi kép, amelyek alapján már most borítékolható, hogy az anime jó néhány ismerős elemét sikerült lemásolniuk a készítőknek.

Az mindenképp bizakodásra adhat okot, hogy tanácsadóként részese a projektnek az eredeti anime alkotója, Shinichirō Watanabe is.

Szerintetek működhet élőszereplős alkotásként is a Cowboy Bebop?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)