Hirdetés

Új képeket mutatunk a Stranger Things 4. évadának forgatásáról

|

Úgy tűnik, hogy két karakter ismét együtt bandázik majd a Netflix sorozatának folytatásában.

Hirdetés

Akárcsak sok más sorozat és film, a Stranger Things stábja sem kerülhette el a járványhelyzet miatti leállást tavasszal, így a Netflix elcsúsztatta a népszerű szériájának forgatását. Szerencsére a munkálatok újraindulásáig sem maradtunk információk nélkül, ugyanis többek között kiderült, hogy a negyedik évadban Jim Hopper teljesen új arcait ismerhetjük majd meg, valamint azt is, hogy az új szezonnal még nem fog véget érni a sorozat (bár már tudják, hogyan zárul majd a történet).

Hirdetés

A Stranger Things 4. évadának forgatása már teljes gőzzel zajlik, a Just Jared pedig megszerzett néhány fotót a helyszínről, amikről ismerős arcok néznek vissza ránk. Aki látta a korábbi évadot, az tisztában van vele, hogy Robin (Maya Hawke) és Steve (Joe Kerry) mit keresnek a képeken látható videotékában, ahogyan azzal is, hogy miért kiáltunk azonnal egy újabb bro-kalandot, amikor meglátjuk együtt Dustint és Steve-et. A honlapjukon van vagy félszáz kép, alább pedig pár ízelítő: 

Hogy mikor folytatódik a sorozat, az még rejtély, hiszen jelenleg nem rendelkezik premierdátummal, de már az is megnyugtató, hogy dolgoznak rajta, nemde?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)