Hirdetés

Új képeket mutatunk a Thor: Love and Thunder forgatásáról

|

A Végjátékban látott pufi alakja után Thor újra csúcsformába került.

Hirdetés

A Bosszúállók: Végjáték egyik legmeglepőbb jelenete volt, amikor öt év elteltével viszontláttuk Thort, aki korábban sikertelenül próbálta megállítani Thanost, hogy csettintsen és ezzel visszafordíthatatlannak tűnő folyamatokat indítson el.

Az istenség a kudarcát lustálkodással, evéssel, ivással, Fortnite-ozással, és tinédzserek verbális abuzálásával próbálta feldolgozni, minek következtében jó néhány kiló felesleg felugrott rá, amit a film hátralévő játékidejében magával cipelt mindenhova.

Hirdetés

Most úgy tűnik, hogy végre megszabadul a túlsúlytól (ami mellesleg protézis volt, tehát Chris Hemsworth nem hízott meg a szerep kedvéért), legalábbis erről árulkodik a most napvilágot látott képsorozat, ami a Thor: Love and Thunder forgatásán készült.

Az sem kizárt, hogy a Natalie Portman által eljátszott Jane Foster visszatérése motiválja Thort arra, hogy megszabaduljon néhány kilótól. Jane Foster amúgy is nagy hatalomra tesz majd szert a filmben, hiszen ő lesz Mjölnir következő hordozója. A színésznő látványosan ki is pattintotta magát a forgatásra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)