Hirdetés

Új képekkel nehezítik meg a várakozást az Oppenheimer marketingesei

|

Christopher Nolan következő filmje csak 2023 nyarán kerül a mozikba.

Hirdetés

Christopher Nolan azon rendezők kis táborába tartozik, akiknek a filmjeire nem úgy ülünk be, hogy nézünk valamit, hanem valóban eseményszámba mennek - akár tetszik a végeredmény, akár nem. A 2020-as Tenet meglehetősen megosztó volt, és témája miatt valószínűleg nem lesz másként Nolan következő alkotásával sem, elvégre az Oppenheimer az atombomba feltalálásához vezető Manhattan-tervben közreműködő tudós, J. Robert Oppenheimer életébe, erkölcsi küzdelmeibe és a találmányának következményeibe nyerünk megrázó bepillantást. 

Miután a rendező szakította Warnerrel annak streamingfókusza miatt (azóta persze megváltoztak ott a dolgok az új vezetőség miatt), a Universal Pictures bábáskodik az Oppenheimer felett, és olyan elképesztő színészekből álló szereplőgárdát tett lehetővé, mint - többek között - Cillian Murphy, Emily Blunt, Matt Damon, Robert Downey Jr., Florence Pugh, Rami Malek, Kenneth Branagh, Matthew Modine, Jack Quaid, Casey Affleck, Olivia Thirlby, Jason Clarke és Gary Oldman. 

Hirdetés

Már az első előzetes hangulata meggyőző volt, a Universal marketingesei pedig igyekeznek elérni, hogy még jobban várjuk a premiert: a kedvcsinálót például azóta is végtelenítve játsszák, egyfajta visszaszámlálásként. Ezúttal a Total Film magazinban, a 2023-as felhozatalt felvonultató összeállításban bukkant fel néhány vadonatúj képkocka a filmből a fontosabb szereplőket, valamint Nolan visszatérő operatőrének, Hoyte van Hoytema zsenijét megvillantva. Tekintve, hogy ez az egyik legfontosabb bemutató a jövő évi kínálatból, nem meglepő, hogy a címlapot is elfoglalta. 

Az Oppenheimer várhatóan 2023. július 20-án fog a hazai mozikban debütálni. 

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)