Hirdetés

Új Kung Fu Panda sorozat készül, Jack Black is visszatér

|

A Netflix a DreamWorks harcias pandáját sem szeretné kihagyni a repertoárjából.

Hirdetés

A Netflix komolyan épít a gyerkőcökre és gyermeklelkű felnőttekre is, hiszen számos animációs film és sorozat megtalálható a kínálatában, olyan ismert franchise-ok is, mint a Madagaszkár, a Shrek, az Így neveld a sárkányodat és persze a Kung Fu Panda.

Po kalandjainak mindegyik része helyet kapott a streamingszolgáltatás felhozatalában, kivéve a Nickelodeonon futó széria, a Kung Fu Panda: A rendkívüliség legendája. A DreamWorks és a Netflix együttműködésében azonban utóbbinak is meg lesz a saját animációs sorozata a Kung Fu Panda: The Dragon Knight képében. 

Hirdetés

A Kung Fu Panda franchise világában játszódó A Sárkánylovagban természetesen Po is visszatér, és a vállalatok örömmel jelentették be, hogy újfent Jack Black szinkronizálja majd őt (A rendkívüliség legendájában nem ő szólaltatta meg a karaktert).

A pimasz panda ellenfele ezúttal egy menyétduó lesz, akik misztikus fegyverek után kutatva járják a világot, ezért Pónak magának kell útra kelnie és megkeresnie ezeket az ereklyéket, nehogy a menyétek megszerezzék és rosszra használják őket.

Pónak azonban nem egyedül kell megpróbálnia megszerezni a halálos fegyvereket, mivel egy angol lovag is csatlakozik a kalandjaihoz. Az egyelőre nem derült ki, hogy új társa milyen fajta állat és ki szinkronizálja, de a nevét már tudjuk: Wandering Blade, azaz Vándorló Penge. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A két össze nem illő harcos tehát együtt indul egy eposzokba illő kalandra, hogy elsőként találják meg a mágikus fegyvereket, és megmentsék a világot a pusztulástól - és útközben talán még egymástól is tanulnak egy-két dolgot. Hogy mikor, azt nem tudni, de kizárólag a Netflixen. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)