Hirdetés

Új, magyar feliratos előzetesben dübörög a Halálos iramban 9

|

A Super Bowlon megkapta legújabb hivatalos előzetesét a a Halálos iramban 9 (avagy Fast & Furious 9, vagy röviden csak F9).

Hirdetés

Három dolog miatt érdekes évről évre a Super Bowl félidei show-ja azok számára is, akik magasról tesznek az amerikai focira: a szünetben kapunk mindig egy minikoncertet, érkezik egy halom mókás tévéreklám, illetve az elkövetkező hónapok legfontosabb mozifilmjei is új előzetessel szoktak itt gazdagodni. 

Idén a sanyarú sorsú, többszörösen elhalasztott Halálos iramban 9 is kapott egy új kedvcsinálót. Tudjátok, ez az a film, ahol Vin Diesel és a család mindent megcáfol, amit az általános iskolai fizikaórán tanultunk. 

Hirdetés

A banda ellenfele ezúttal a WWE-pankrátorból színésszé avanzsált John Cena lesz, aki a sztori szerint Diesel karakterének, Dominic Torettónak a testvére. Az előzetest alább találjátok meg, ha pedig a jövőben sem akartok lemaradni a friss videojátékos és filmes trailerekről (melyek mindig magyar feliratot kapnak nálunk), akkor érdemes lehet feliratkozni YouTube-csatornánkra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)