Hirdetés

Új magyar szinkronos előzetest kapott a Halál a Níluson

|

Megérkezett Poirot legújabb kalandjának második előzetese, itt a friss, magyar szinkronos Halál a Níluson trailer.

Hirdetés

Várjuk már egy ideje, hogy végre befuthasson a mozikba a 2017-es Gyilkosság az Orient expresszen (Murder on the Orient Express) folytatása, a Halál a Níluson (Death on the Nile). Az S.S. Karnak hajó utasainak kalandos történetének bemutatója a koronavírus-járvány miatt csúszott, idén februárban viszont tényleg megérkezik Kenneth Branagh új mozija.

Ennek kapcsán kaptuk meg a film második előzetesének magyar szinkronos változatát.

Hirdetés

Természetesen megint Branagh alakítja Hercule Poirot detektívet, valamint visszatér az előző részből Tom Bateman is. Hozzájuk Annette Bening, Russell Brand, Ali Fazal, Dawn French, Gal Gadot, Armie Hammer, Rose Leslie, Emma Mackey, Sophie Okonedo, Jennifer Saunders, és Letitia Wright csatlakozik.

A Halál a Nílusont egészen pontosan 2022. február 17-én kezdik el vetíteni a hazai mozik. Ti be fogtok rá ülni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)