Hirdetés

Új magyar szinkronos előzetest kapott a Nincs idő meghalni

|

Nyakunkon a legújabb James Bond-film bemutatója, erre emlékeztet bennünket a friss Nincs idő meghalni trailer.

Hirdetés

Számos halasztás után most már tényleg úgy tűnik, karnyújtásnyi távolságra került a legújabb Bond-mozi, vagyis a Nincs idő meghalni (No Time to Die). Ez lesz Daniel Craig utolsó kalandja James Bond szerepében, szóval már csak ezért is mindenképp megéri majd beülni a moziba a 007-es ügynök ezen verziójának rajongóinak.

A közelgő premier a hazai forgalmazót is megsürgette, végre megérkezett ugyanis a Nincs idő meghalni legújabb előzetesének magyar szinkronnal felvértezett változata is, ezt alább találjátok meg.

Hirdetés

Daniel Craig mellett a filmben fontos szerephez jut Rami Malek, aki egy Lyutsifer Safin nevű terroristavezért alakít, illetve Bond szerelme, Dr. Madeleine Swann, akit Léa Seydoux alakít. Visszatér továbbá Christoph Waltz, mint Ernst Stavro Blofeld, valamint M szerepében Ralph Fiennes is.

A Nincs idő meghalni jövő csütörtökön, azaz egészen pontosan 2021. szeptember 30-án fog megérkezni a hazai vetítőtermekbe.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)