Hirdetés

Új magyar szinkronos előzetest kapott Ryan Reynolds legőrültebb filmje

|

Még mindig egy őrült agymenésnek tűnik a Free Guy, amiben egy NPC próbálja megmenteni a videojátékot, amely az otthona. Épp ezért várjuk annyira.

Hirdetés

Képzeljetek egy olyan világot, ahol egy Grand Theft Auto V és a Fortnite keverékének tűnő videójátékban valóban élnek az NPC-k, sőt az egyikük egy napon úgy érzi, többre hivatott, minthogy random pixelvonatok elcsapják vagy épp bankrablók áldozatává váljon. Nagyjából ennyi lesz Ryan Reynolds új filmjének alapötlete, nekünk pedig ennyi is elég.

Hirdetés

A Free Guy ugyanis egy piszkosul szórakoztató agymenésnek tűnik. A filmet ráadásul elvileg még idén decemberben be fogják mutatni, szóval egyike lesz azon kevés 2020-es moziknak, amelyeket nem toltak el 2021-re vagy még későbbre a stúdiók. A Free Guy friss, magyar szinkronos előzetesétől mindössze egy kattintás választ el benneteket, bökjetek a Play gombra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)