Hirdetés

Új Masters of the Universe sorozat érkezik a Netflixtől

|

Kitartóan zakatol tovább a He-Man franchise, amely hamarosan új szériával bővül, a Masters of the Universe: Revolution révén.

Hirdetés

A Netflix Geeked Week folyamán újabb animációs projektekről hullott le a lepel, köztük a Masters of the Universe: Revolutionről, amit Kevin Smith fog rendezni, és közvetlen folytatása lesz a 2021-es Masters of the Universe: Revelationnek. A széria a bejelentés szerint egy teljesen új történet lesz, ami elmeséli az Eterniáért folytatott háborút Skeletor csatlósai ellen. A sztori ott folytatódik majd, ahol a Revelation befejeződött.

Hirdetés

Az új szériából még nem kaptunk semmilyen látnivalót, leszámítva egy posztert, amit azért a feliratok nélkül szívesen kitennénk a falra.

A Masters of the Universe franchise szépen bővülget mostanában. A Netflix komoly erőforrásokat áldoz a klasszikus név életben tartására, és többek közt épp egy She-Ra projekten is dolgozik más sorozatok mellett, nem is szólva a hányatott sorsú He-Man filmről.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)