Hirdetés

Új Mátrix filmen dolgoznak a Wachowski tesók? [FRISSÍTVE]

|

A John Wick 3 rendezője legalábbis ezt állítja.

Hirdetés

Frissítve: Közben sajnos úgy tűnik, hogy hiába éltük bele magunkat a dologba. Időközben ugyanis a Chad Stahelski egyik képviselője közzétett egy nyilatkozatot, amelyben arra hívta fel a figyelmet, hogy az interjú során a rendező végig feltételes módban beszélt, szóval csak azt ecsetelte, mennyire jó lenne, ha tényleg dolgoznának egy új Mátrix filmen a Wachowski testvérek. Pont a hipotetikus vonal miatt vetette fel azt is, hogy szívesen csatlakozna kaszkadőrként a stábhoz. 

Eredetileg írtuk: A The Hollywood Reporter már 2017-ben is arról írt, hogy elkészülhet egy Mátrix reboot, amelyben Michael B. Jordan (Fekete Párduc, Creed: Apollo fia) kaphatja a főszerepet, és Zak Penn (Ready Player One, A hihetetlen Hulk) körmölheti a film forgatókönyvét. Erről a projektről azóta nem hallottunk, most viszont új források erősítettek rá arra, hogy hamarosan visszatérhetünk a Mátrix univerzumába. 

Hirdetés

Yahoo! Moviesnak adott interjújában Chad Stahelski, a John Wick 3 rendezője árulta el, hogy jelenleg is készül egy Mátrix mozi, amin ráadásul az eredeti filmeket is készítő Wachowski testvérek is dolgoznak. Stahelski úgy fogalmazott, hogy még akár kaszkadőrként is szívesen szerepelne ebben a moziban, szóval csak egy telefonhíváson múlik az egész . Az eredeti Mátrix trilógia esetében valóban kaszkadőrként dolgozott a később rendezői pályára lépett Stahelski. 

Korábban arról szóltak a pletykák, hogy Wachowskiék teljesen visszavonulnak, miután eladták chicagói produkciós irodájukat. Nos, ha igaznak bizonyulnak a Stahelski által elszórt infómorzsák, akkor erről szó sincs. 

Mindezek fényében a legnagyobb kérdés persze az, hogy merre indulhat majd el az új Mátrix film. Ti minek örülnétek jobban, egy folytatásnak, ami a korábbi mozik sztoriját viszi tovább, vagy egy teljes rebootnak, ami tiszta lappal indít? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)