Hirdetés

Új mutánsok - nyugi, még idén be fogják mutatni

|

Sokak szerint kétségessé vált a The New Mutants mozi sorsa, de a Disney most mindenkit megnyugtatott.

Hirdetés

Ha minden az eredeti tervek szerint halad, akkor már tavaly látnunk kellett volna az X-Men: Sötét Főnixet és az Új mutánsokat is, a stúdió azonban nem volt megelégedve egyik filmmel sem, így utóforgatásokat rendelt el. Az már biztos, hogy idén júniusban végre tényleg megérkezik a Sötét Főnix, az Új mutánsok kapcsán viszont nem lehettünk ennyire biztosak a korábban kitűzött augusztusi premierdátumban.

Hirdetés

Az elmúlt időszakban ugyanis semmiféle hír sem érkezett erről a filmről, sőt olyan pletykák is terjedni kezdtek, amelyek szerint a film nem is a mozikat fogja becélozni, hanem egyenesen a Disney saját streaming-platformjára költözik. A jelek szerint azonban mégis moziba kell majd menni, ha látni akarjuk a horrorelemekkel dúsított mutánskalandot. A CinemaConon ugyanis látható volt egy ábra, amelyre felkerült a Walt Disney Studios összes 2019-es mozija, itt pedig helyet kapott az X-Men: Sötét Főnix mellett az Új mutánsok is. 

Most tehát úgy tűnik, hogy még 2019-ben tényleg jöhet az Új mutánsok, viszont a pótforgatások még nem kezdődtek el, úgyhogy ideje lenne belehúzni az alkotóknak. Ti mennyire vagytok rápörögve az Új mutánsokra, várjátok a filmet vagy édes mindegy, hogy egyáltalán bemutatják-e?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)