Hirdetés

Szinkronosan nézhető az Új mutánsok új előzetese

|

A következő X-Men film még mindig félelmetes.

Hirdetés

Az Új mutánsok még nem lesz a Marvel Filmes Univerzum része, az eddig látottak alapján hangulatában és célközönségében is jelentősen eltér a fősodorba tartozó alkotásoktól. A minőségével kapcsolatban ez persze semmit nem garantál, lehet jó is és gyenge is, de abban reménykedünk, hogy a sok újravágás és halogatás pozitív hatással volt rá.

Hirdetés

2020. április 2-ától nézhetjük meg a hazai mozikban, addig pedig a szinkronizált előzetes is segít a hangolódásban. Adott pár természetfeletti képességekkel rendelkező fiatal, illetve egy épület, ahonnan nagyon szeretnének kijutni, de válogatott borzalmak miatt nem tudnak.

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)