Hirdetés

Új mutánsok - a producer elmondta, miért csúszik 2020-ra

|

Nem túl meglepő az indok, de legalább végre kaptunk egy teljesen logikus állásfoglalást egy hivatalos forrásból.

Hirdetés

Finoman szólva sem mennek zökkenőmentesen az Új mutánsok munkálatai, hiszen az eredeti, 2018-as bemutatót először eltolták 2019-re, majd pár hete már 2020. április 3-ra módosították a premier dátumát. 

Hirdetés

A film producere (és egyben a hamarosan a mozikba kerülő X-Men: Sötét Főnix rendezője), Simon Kinberg a Digital Spynak adott interjújában megerősítette, hogy újra kell forgatni néhány jelenetet, és ezúttal már a Disney felügyelete alatt fogják ezt megtenni. Az extra munka miatt pedig a stúdió nem tudja tartani a 2019-es premiert. Hosszú ideje tudjuk, hogy a Fox nem igazán volt elégedett a rendező, Josh Boone munkájával, az viszont elég ritka a szakmában, hogy ennyi ideig húzzák az újraforgatásokat. Kinberg ennek okaira is külön kitért. Szerinte a Marvel mindig is zseniális volt abban, hogy okosan megtervezze a forgatások időbeosztását és ezt összefésülje a színészeinek naptárával is. Elmondása alapján azonban ők a Foxnál nem voltak ennyire ügyesek. Éppen ezért nagy gondot jelentett neki, hogy először megtervezzék, pontosan milyen módosításokat is kell ejteni a filmen, majd valahogy össze is trombitálják egyszerre az összes szereplőt, hogy ezt le is lehessen forgatni. Ez azért is különösen nehéz ebben az esetben, mivel a legtöbb színész főleg tévésorozatokon dolgozik, így meg kellett várni, míg egyikük sem forgat máshol - Maisie Williams ugyebár a Trónok harca miatt volt elfoglalt, Charlie Heaton pedig a Stranger Things miatt nem ért rá. 

Remélhetőleg idén tényleg sikerül helyretenni a filmet, és jövőre már egy valóban élvezhető alkotást kapunk, hiszen az eddig látottak alapján elég izgalmasnak tűnik a horrorral nyakon öntött szuperhősös mozi.

Ti várjátok már az Új mutánsokat?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)