Hirdetés

Nemsokára friss traileren láthatjuk az Új mutánsokat

|

Idén valószínűleg már nem kapunk trailert, de ha minden igaz, jövő év elején ismét belenézhetünk a sötét hangulatú Marvel-filmbe.

Hirdetés

Az eddig látottak alapján ígéretesnek tűnik az Új mutánsok, de a projekt körüli nehézségek elég komolyan hátráltatták a munkát, és így csak jövő tavasszal láthatjuk a mozikban a filmet. Ám hamarosan kapunk egy kis ízelítőt a kalandból.

Hirdetés

Josh Boone, a film rendezője a New Mutants Updates kérdésére elárulta, hogy hamarosan, pontosabban januárban vadonatúj előzetest fogunk kapni. Az első trailer egyébként több mint két évvel ezelőtt futott be, azóta pedig valószínűleg elég sok változáson eshetett át a projekt, szóval kíváncsian várjuk, hogy kiderüljön, jelenleg milyen állapotban van.

Az már most borítékolható, hogy egyedi alkotás lesz az Új mutánsok, hiszen annak ellenére, hogy egy szuperhősös moziról van szó, egészen komor hangulata lesz, és horrorelemekből sem lesz hiány benne. Nem mellesleg ez lesz a Fox X-Men szériájának végső felvonása.

Az Új mutánsok 2020. április 2-án debütál a hazai mozikban. Ti várjátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)