Hirdetés

Új nézettségi mélypontot ért el a The Walking Dead sorozat

|

A koronavírus járvány miatt eltolt The Walking Dead szezon fináléja nagyon fura helyzetbe került, ami láthatóan nem is tett túl jót a széria iránti érdeklődésnek.

Hirdetés

Vasárnap került képernyőkre a The Walking Dead 10. szezonjának fináléja, amit eredetileg áprilisban terveztek leadni. Sajnos a COVID-19 járvány a zombis műsor gyártóit sem kímélte, így hónapokkal kellett eltolni az epizód premierjét. Valószínűleg a hosszas várakozásnak is köszönhető, hogy az epizód negatív rekordot hozott a nézettséget tekintve.

A 10. évad 16. részét 2,7 millió néző követte, ami kevesebb, mint eddig bármelyik epizód esetében volt. A második negítív rekordot szintén ez az évad termelte ki a 11. részével, amit 2,9 millióan néztek.

Hirdetés

Az alacsony számhoz valószínűleg hozzátesz a tény, hogy a 16. epizód előtt hetekig nem láthattunk Walking Dead epizódot, és utána sem lesz hónapokig. Egy fura kis sziget ez a 10. évadban, ami egyébként a sztori szempontjából ugyan szezonzárónak számít, de az AMC még 6 részt hozzá fog csapni ehhez a szezonhoz.

A The Walking Dead fő sorozata most jövő tavaszig pihenni tér, amikor is elkezdődik majd annak utolsó, 11. évada.  Addig jön a Fear the Walking Dead folytatása és a The Walking Dead: World Beyond premierje. Ti nézitek még bármelyiket?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)