Hirdetés

Új otthont talált magának a J.J. Abrams-féle Batman sorozat

|

Megmenekült a széria, bár állítólag ez sosem volt kérdéses.

Hirdetés

A Batman: Caped Crusader eredetileg az HBO Maxon debütált volna, a Warner Bros. Discovery (WBD) elsőszámú streaming platformján, hiszen a cég rendelkezik a karakter jogaival. Az animációs sorozat, amin J.J. Abrams dolgozik a 2022-es Batman film rendezője Matt Reeves és Bruce Timm segítségével, 2021 májusában kapott zöld lámpát, később azonban rosszra fordult a sorsa.

A Warner Bros. és Discovery egybeolvadásával hatalmas átrendeződés kezdődött, hiszen iszonyatos veszteséget kell valahogy pozitívba átfordítania a vállalatnál. Ezért számos produkció mellett a J.J. Abrams-féle Batman sorozatot is elkaszálták 2022. augusztusában. Szerencsére most úgy tűnik, hogy az Amazon megmenti a projektet, miközban a Netflix, a Hulu és még az Apple TV Plus is érdeklődött iránta.

Hirdetés

Egyelőre fogalmunk sincs, hogy mikor érkezhet a Batman: Caped Crusader a Prime Videóra. A WBD és az Amazon Studios egyelőre nem kötötték meg az üzletet a THR szerint, a munkálatok pedig még javában folynak, így még egy ideig várnunk kell az animációs sorozatra.

Egy biztos: az első évadra 10 részt várhatunk, elkészítésükben pedig a népszerű képregényíró, Ed Brubaker is közreműködik.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)