Hirdetés

Új poszteren virít a Dűne stábja, a plakát viszont aggodalomra is okot ad

|

Korábban már lehetett arról hallani, hogy a Warner a Dűne esetében végre elengedi a párhuzamos bemutatók rendszerét, de most úgy fest, hogy nem ez a helyzet.

Hirdetés

A Dűne saját, hivatalos Twitter-oldalán megjelent a film legújabb plakátja, melyen szinte a teljes szereplőgárda látható. Még egy nagyon fontos részlet feltűnhet azonban a poszteren a szemfüles rajongóknak.

A jelek szerint ugyanis Denis Villeneuve filmje az eredeti terveknek megfelelően egyszerre érkezik majd meg október 22-én az amerikai mozikba és az HBO Max streamingplatformra. Korábban lehetett arról hallani kósza pletykákat, hogy a Dűne esetében dobják ezt a koncepciót, de az új poszter cáfolja ezeket az értesüléseket.

Hirdetés

Ez pedig azért nagyon aggasztó, mert elvileg a Dűne csak Frank Herbert eredeti művének nagyjából felét fogja nekünk elmesélni 155 percben, a könyv befejezését Villeneuve egy újabb moziban tervezi csak taglalni. Abban az esetben azonban, ha az első Dűne film elhasal a pénztáraknál, elég valószínű, hogy a Warner nem ad majd zöld utat a folytatásnak.

Most úgy áll a helyzet, hogy a Fekete Özvegy és a The Suicide Squad is bele fog bukni a párhuzamos bemutatók rendszerébe, mindkét film az előzetes elvárások alatt teljesít. Fájó lenne, ha ugyanerre a sorsra jutna a Dűne is.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)