Hirdetés

Új részekkel tér vissza a Futurama

|

Az eredeti stáb jelentős része is visszatér az új Futurama epizódokban.

Hirdetés

Sok év eltelt már azóta, hogy a Futurama utolsó epizódját megnézhettük. A sorozat 2013-ban ért véget a 10. évaddal, most azonban úgy tűnik, hogy visszatér a műsor. A Hulu bejelentette, hogy Matt Groening szatirikus sci-fije 20 epizód erejéig szórakoztatja majd a rajongókat. További jó hír, hogy Groening mellett az eredeti stáb jelentős részét is sikerült visszacsábítani, hogy a lehető legmagasabb legyen a nosztalgiafaktor.

Hirdetés

Az új évadban ennek megfelelően ismét szerepel Billy West, aki Fry szinkronhangja volt, de Katey Sagal is aláírt, a Leelát szólaltatja meg. A régi ismerősként üdvözölhetik a nézők Tress MacNeille-t, Maurice LaMarche-ot, Lauren Tomot, Phil LaMarrt és David Hermant is, akik egytől egyig az eredeti sorozat szinkronjai. Matt Groening viccesen így kommentálta a hírt:

"Igazi megtiszteltetés bejelenteni, hogy csodával határos módon visszatér a Futurama, hogy aztán hirtelen újra elkaszálják a műsort."

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A stábból már csak John DiMaggio hiányzik, aki az alkoholista robot, Bender szinkronhangja volt. David X. Cohen, a sorozat társalkotója szintén nagyon örül a lehetőségnek, ő így fogalmazott:

"Nagyon izgatott vagyok, hogy újra elgondolkodhatunk azon, milyen lesz a jövő... vagy igazából bármi, ami nem a jelen."

A műsorról egyelőre nem tudunk sokat, a premiert azonban 2023-ra tervezi a Hulu. Ti örültök annak, hogy újabb esélyt kapott a Futurama?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)