Hirdetés

Új részletek derültek ki az Alien tévésorozatról

|

Jövőre kezdik el forgatni az új Alien tévésorozatot, ennek kapcsán árult el pár dolgot a széria showrunnere.

Hirdetés

Az FX tévécsatornán fog debütálni az az új Alien sorozat, ami remélhetőleg ékes példája lesz annak, hogy a Disney által felvásárolt Fox nem csak családbarát tartalmakat készít. A médiaóriás pontosan tisztában van azzal, mennyire értékesek a nemrég megszerzett franchise-ok, és megfelelő platformokon szállítja őket a rajongóknak. Az Alien széria így értelemszerűen nem a Disney+-on debütál, az FX-en viszont gond nélkül megtalálhatja saját közönségét. 

A sorozat mögött álló Noah Hawley nemrég a Vanity Fairnek mesélt egy keveset a projektről. A Fargo és a Légió alkotója azt is elárulta például, egészen pontosan hol játszódik a kaland.

Hirdetés

Ezúttal nem egy űrhajón vagy egy börtönbolygón támadnak a xenomorfok, ugyanis az FX csatorna Alien sorozata a Földön játszódik. Hawley szerint az eddigi mozifilmek általában zártabb terekkel operáltak, most viszont ki akarták próbálni, milyen az, ha nyílt terepen pusztítanak az alienek.

A showrunner elárulta továbbá azt is, hogy a központi figura nem egy újabb "Ripley lesz", Sigourney Weaver karaktere most teljesen kimarad a sztoriból (úgy fogalmazott, hogy az ő történetét már remekül és teljeskörűen elmesélték korábban az alkotók), helyette inkább hétköznapi emberekre koncentrálnak, olyan alakokra, akik mindig a xenomorfok áldozatai szoktak lenni az Alien történetekben. Véleménye szerint az első Alien film is azért volt annyira jó, mert kékgalléros "űrmunkások" voltak a főszereplői, ezt a hangulatot szeretné most ő is felidézni. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A sorozat elkészültéig sem kell persze xenomorfok nélkül maradniuk a keményvonalas rajongóknak, elvégre még idén augusztusban megjelenik az Aliens: Fireteam Elite (korábbi címe szerint egyszerűen csak Aliens: Fireteam) videojáték, amit a Cold Iron Studios fejleszt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)