Hirdetés

Új showrunner kap esélyt az HBO Arkham Asylum sorozatának életre keltésére

|

Az egymást váltó alkotók körébe most egy új személy lépett be, aki remélhetőleg rendbe rakja a produkciót.

Hirdetés

A Warner és a DC nagyon szeretnének kihozni valami izgalmasat Matt Reeves The Batman filmjéből. A terjeszkedés első lépése a Pingvin sorozat lesz, de közben már egy ideje tervezgetik az Arkham Asylum széria tető alá hozását is.

Utóbbi megtalálta a saját showrunnerjét Antonio Campos formájában. Campos lesz a vezető producer, író és tulajdonképpen az egész műsor feje. A Variety jelentése azért annyit hozzátesz, hogy a kontribúciójának mértéke attól függ majd, hogy az ő Arkham Asylum-verziója mennyire lesz elfogadható.

Hirdetés

Campos projektjeinek listáján egyébként ott figyel többek közt a Netflix The Punisherje is, így ami az akciót illeti, azzal nem lesz gond. Maga az Arkham Asylum az, ami rezgő léceken áll, mivel a projektet már többször is átértelmezték, ahogy cserélték egymást a jelentkező kreatívok.

Eredetileg a sztori a gothami rendőrség körül forgott volna, de aztán átálltak az elmegyógyintézet lakóira. A cél az lenne, hogy a The Batman világának zárkáját és annak foglyait mutassák be.

James Gunn és Peter Safran vezetésével halad tovább a DC szekere, ők pedig remélhetőleg az Arkham Asylumot is a megfelelő irányba terelik majd.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)