Hirdetés

Két új Star Trek mozifilm is készül

|

A Star Trek: Mindenen túl óta nagy a csend, de most kiderült, hogy a Paramount titokban nem is csak egy vasat tart a tűzben.

Hirdetés

Érthető, hogy az újragondolt Star Trek mozik sora megtorpant a 2016-os Star Trek: Mindenen túl után, hiszen ez a film messze nem lett olyan sikeres, mint előtte a Sötétségben - Star Trek, vagy a 2009-es soft-reboot, az alcím nélküli Star Trek. Azóta számos pletykát hallhattunk, ezúttal azonban maga a Paramount fejese, Jim Gianopulos jelentette ki: egyszerre két Star Trek mozit is tervezget a stúdió.

Hirdetés

Az izgalmas kijelentésre a CinemaConon került sora. Itt Gianopulos először azt mondta, hogy számos Star Trek filmen dolgoznak egyszerre, majd konkretizálta a dolgot: egészen pontosan különálló két mozi készül jelenleg is. Sajnos további részletek nem derültek ki.

Régebben szó volt arról, hogy a Star Trek 4 kódnév alatt futó projektben visszatérhet Chris Hemsworth, aki a 2009-es Star Trek-ben Kirk kapitány édesapját alakította - ezért nem alaptalanul időutazós sztorira tippeltek sokan. Nemrégiben viszont maga Quentin Tarantino került közel az Űrszekerek világához, elvileg a mester JJ Abramsszel karöltve munkálkodik egy új Star Trek filmen. Az persze elég valószínűnek tűnik, hogy ezt a filmet nem Tarantino fogja rendezni, hiszen ő a Once Upon A Time In Hollywooddal van elfoglalva. 

Ti milyen Star Trek moziknak örülnétek a leginkább? Szerencsés helyzetben vagytok, akár kettőt is választhattok most. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)