Hirdetés

Öt új Star Trek sorozat érkezhet, köztük Az új nemzedék folytatása

|

Ha minden jól megy, Sir Patrick Stewart újra Captain Jean-Luc Picardként tűnhet fel.

Hirdetés

A legfrissebb hírek szerint Star Trek: Discovery showrunnere, Alex Kurtzman egy olyan szerződést írt alá a CBS csatornával, ami több, jelenlegi információk szerint egészen pontosan öt új Star Trek tévésorozat elkészítéséről szólnak. 

Hirdetés

Variety értesülései szerint egy 25 millió dolláros, 5 évre szóló egyezség született most meg, és öt sorozat korai munkálatai már el is indultak. Amennyiben hitelesnek bizonyulnak a források, készülni fog egy elsősorban tinédzser nézőket megcélzó széria, amely a Csillagflotta Akadémián játszódik, szóval valószínűleg kadétok lehetnek a főszereplői. Ezért Stephanie Savage és Josh Schwartz felel, akiknek a Dynasty rebootját és a Marvel Runaways sorozatát is köszönhetjük.

A második egy minisorozat lesz, amelyet egyelőre teljes titok övez, még támpontokat sem kaptunk vele kapcsolatban. 

A harmadik széria is minisorozat, ez Khan figuráját helyezi a középpontba - őt nem kell bemutatni gondolom a rajongóknak, vagy bárkinek, aki látta a Star Trek 2. - Khan haragja vagy a Sötétségben - Star Trek filmeket. 

A negyedik említett sorozat egy animációs széria lesz elvileg. Végezetül talán az ötödik adaptáció tűnik a legérdekesebbnek, ugyanis ez a minisorozat visszahozza Sir Patrick Stewart legendás karakterét, Jean-Luc Picard kapitányt. Természetesen ennek a sorozatnak Stewart lesz a főszereplője. 

Személy szerint borzasztóan remélem, hogy a fenti tervek közül legalább az utolsó mindenképpen megvalósul, imádnám újra látni Picard kapitányt.

Nektek melyik sorozat keltette fel leginkább az érdeklődéseteket az öt terv közül? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)