A Hannibal sorozatot is jegyző Bryan Fuller fogja az új Star Trek szériát felügyelni

|

Egy olyan emberre bízták az új Star Trek sorozatot, aki nemcsak dolgozott Star Trek szériákban, de más sorozatokat is sikerre vitt.

Csapj le a Witcher 3 GOTY kiadására akár 5 990 Ft-ért! Hirdetés

Bryan Fuller mielőtt még olyan sorozatok megalkotásába fogott, mint a Halottnak a csók, vagy a Hannibal, még a Star Trek: Deep Space Nine és a Star Trek: Voyager egyes részeinek forgatókönyvén dolgozott, szóval róla elmondható, van némi fogalma a Star Trek világáról.

Fuller már jó ideje életre akar hívni egy új Star Trek sorozatot. "Mondtam az ügynökömnek, és J.J. Abram csapatának, hogy szeretnék egy új Star Trek szériát összehozni. Megvan az ötletem, amit meg akarok beszélni velük." - nyilatkozta még 2008-ban az IF Magazinnak. Úgy tűnik idő kellett álmának valóra válásához, de a lényeg, hogy a jelek szerint siker koronázza törekvéseit.

A készülő Star Trek televíziós adaptációról egyelőre még keveset tudni, Bryan Fuller korábbi nyilatkozatai is többféle ötletet vetettek fel. Egy régebb interjúban arról beszélt, hogy szívesen megnézné a Star Trek: Az új nemzedék modernizált változatát, mely már a filmek által kreált új idővonalban jelenik meg. Egy másik esetben pedig arra világított rá, hogy egy új csillaghajó köré is lehetne építeni az egész koncepciót. Példaként a U.S.S. Reliant űrhajót hozta fel, mely a Star Trek II: Khan haragja című filmből lehet ismerős. 

Az új sorozatnak 2017-ben lesz a premierje a CBS csatornán, később pedig elérhető lesz a CBS All Access szolgáltatáson belül is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!