Hirdetés

Új Star Wars animációs sorozat készül, Liam Neeson is szinkronizál benne

|

Olyan közkedvelt karakterek bukkannak majd fel a sorozatban, mint Ahsoka, Dooku gróf és Qui-Gon Jinn.

Hirdetés

Az idei Star Wars Celebration során számos bejelentést tett a Disney, így kiderült, hogy Jude Law főszereplésével új élőszereplős Star Wars sorozat készül, trailert kapott az Andor spin-off, bejelentették a Star Wars Jedi: Fallen Order folytatásának megjelenését, valamint azt is, hogy ki alakítja Sabine Wrent az Ahsoka szériában. Az ünneplés azonban még nem ért véget, most éppen arról érkeztek információk, hogy mi a helyzet a korábban belengetett Tales of the Jedi-jal.

Hirdetés

Legutóbb a Star Wars: Visions mesélt el különböző sztorikat egy évadon belül és hagyta szabadon szárnyalni a készítők fantáziáját, ezúttal a Star Wars: Tales of the Jedi fogja ugyanezt tenni. Az animációs rövidfilmekből álló antológia olyan karaktereket mutat be az életük különféle szakaszaiban, mint Ahsoka, Dooku gróf és Qui-Gon Jinn, akit maga Liam Neeson fog szinkronizálni. 

A Tales of the Jedi hat részt foglal magába, ebből három Ahsokára, három pedig Dookura fókuszál. Ahsoka epizódjai az egész életére kiterjednek majd, és bepillantást engednek a gyerekkorába, az Anakin Skywalkerrel töltött idejébe a klónháború korszakában, és a 66-os parancs után az inkvizítorokkal való szembenézésébe is. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Dooku gróf epizódjai hasonló formátumúak lesznek, és a Jedi életének arra szakaszára fognak koncentrálni, mielőtt áttért volna a sötét oldalra. Ezekben az epizódokban fog felbukkanni Neeson karaktere, sőt még egy fiatalabb Qui-Gon Jinn is szerepel majd, akinek Liam Neeson fia, Michael kölcsönözte a hangját.

A Star Wars: Tales of the Jedi várhatóan ősszel érkezik a Disney+-ra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)