Hirdetés

2022-től kezdve érkeznek a vadonatúj Star Wars-filmek

|

A Disney leleplezte az elkövetkező évekre vonatkozó terveit, így megtudtuk, hogy nagyjából mikor kerülnek moziba az új alkotások.

Hirdetés

Néhány hete kiderült, hogy a Star Wars: Skywalker kora után a Disney pihenni küldi a Csillagok háborúja-filmeket, és más típusú projektekre koncentrál majd. Most azonban érkezett néhány új információ, amelyek alapján úgy tűnik, mindössze egy kisebb, hároméves szünetről lesz szó.

Hirdetés

A vállalat megosztott velünk néhány megközelítőleges premierdátumot az új filmjeivel kapcsolatban, így megtudtuk, hogy néhány év múlva érkezik három, egyelőre név nélküli Star Wars-film. Az első 2022 decemberében kerül a mozikba, majd ezt követi két másik alkotás 2024-ben és 2026-ban, szintén az év utolsó hónapjában. Természetesen James Cameron Avatarja is visszatér, ugyanis a franchise következő darabja 2021-ben debütál (tehát egy teljes évet toltak az eddig tervezett dátumon), és 2023-ban, 2025-ben, illetve 2027-ben jönnek a folytatások.

Néhány már bejelentett filmről is szó esett, és kiderült például az, hogy újfent csúszik az Új mutánsok premierje, ami jelen állás szerint 2020. április 3-án lesz esedékes. A Disney továbbá bejelentette, hogy a Brad Pitt főszereplésével készülő Ad Astra szeptember 9-én érkezik meg, az Artemis Fowl pedig 2020. május 29-én. A Szörnyella De Frászról szóló mozi jövő karácsonykor debütál.

Persze a vállalat többek között számos Marvel-filmmel is készül az elkövetkező évekre, úgyhogy ha kíváncsiak vagytok a most kiadott összes megjelenési évre, akkor böngésszétek át a hivatalos dokumentumot., vagy ide kattintva olvassátok a külön hírünket, ami kizárólag az MCU filmekre koncentrál.

Nektek melyik a kedvenc, Disney által birtokolt franchise-otok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)