Hirdetés

Új Star Wars film készülhet, ami már nem is a mozikat célozza meg

|

A legfrissebb értesülések szerint A bűvész rendezője és a Luke Cage sorozat írója dolgoznak a legújabb Csillagok háborúja mozin, ami a Disney+-on debütálhat.

Hirdetés

A The Hollywood Reporter értesülései szerint egy nem hagyományos Star Wars mozin kezdett el dolgozni a Lucasfilm - rendhagyó az alkotók és a megcélzott platform tekintetében is. A pénteken közzétett hírek szerint ugyanis a rendezői székbe A bűvész című sci-fi thrillerrel bizonyító független filmes, J.D. Dillard kerül, az írói feladatokat pedig a korábban a Luke Cage és az  Agents of SHIELD sorozatokon dolgozó Matt Owens látja el. 

Hirdetés

Ilyen nevek láttán egy lassabban építkező, kisebb léptékben haladó, földhözragadtabb alkotás képe bontakozik ki előttünk, ennek tükrében pedig nem is annyira furcsa az a híresztelés, miszerint ezúttal nem a mozikban fogunk találkozni az új Star Wars filmmel. Bizony, a The Hollywood Reporter informátorai szerint az új mozi egyenesen a Disney+-ra költözik majd, ott tudjuk először megnézni. A Star Wars univerzum számára nem ismeretlen a tévéfilmek világa, de eddig csak a hírhedt Star Wars Holiday Special volt a műfaj képviselője - amelynek nemrég Mark Hamill elnöki kegyelmet kért. Nincs tehát magasan a léc, de természetesen azért a '78-as celluloidszennyezésnél jóval többet várunk el az új filmtől.

Deadline értesülései szerint a készülő film a Skywalker korában kulcsszerephez jutó bolygón, az Exegolon játszódik majd - tudjátok, a Sith Eternal néven futó szektások itt pofozták helyre az Uralkodót. Lehetséges, hogy pont ezzel az új filmmel akarják kitölteni a Skywalker kora sztorijában felfedezhető lukakat? 

A Disney fejese, Bob Iger mostanában többször is hangsúlyozta, hogy a messzi messzi galaxis jövőjét a tévére és nem a nagyvászonra akarja összpontosítani. Eddig azt hihettük, hogy ez csak animációs és élőszereplős sorozatokat jelent, de a friss hírek fényében úgy tűnik, hogy új Star Wars filmeket is nézhetünk majd a Disney+-on. Persze biztosak csak akkor lehetünk a dologban, ha megérkezik a hivatalos bejelentés. 

Ti örülnétek, ha az említett gárda készítené el a következő Star Wars filmet? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)