Hirdetés

Új Superman film készülhet fekete főhőssel?

|

Könnyen lehet, hogy Clark Kent után hamarosan Calvin Ellis is lehetőséget kap, hogy bizonyítson a mozivásznon.

Hirdetés

A Henry Cavill szereplésével készült Superman filmek egyáltalán nem teljesítettek rosszul a kasszáknál, viszont a DC valahogy mégsem lehet elégedett, ugyanis egyre több pletykát hallani arról, hogy rebootolni szeretnék a filmeket, ráadásul nem akárhogy, ugyanis ezúttal egy fekete főhős alakítaná az Acélembert.

A The Hollywood Reporter információi szerint a DC Comics már sikeresen megnyerte J.J. Abrams producert, valamint Ta-Nehisi Coates forgatókönyvírót is, aki korábban több irodalmi díjat is nyert, valamint egy Eisner-díjat is hazavihetett a Fekete Párduc képregényeken végzett munkájáért.

Hirdetés

Arról még nem sokat tudni, hogy ki alakíthatná a főszerepet, de egyes  híresztelések szerint Michael B. Jordan (Creed, Fekete Párduc) már korábban is tárgyalt erről a DC-vel, illetve beszélt arról, hogy eljátszaná Calvin Ellis-t egy filmben.

Persze joggal merül fel a kérdés, hogy miként lehetne megmagyarázni egy filmben, hogy Superman fekete, de mivel egy 80 éve debütált karakterről van szó, akit már tucatnyi író értelmezett újra az évtizedek alatt, természetesen több lehetőség is kínálkozik: az első jelölt lehet a már fentebb említett Calvin Ellis, aki először 2009-ben mutatkozott be a Final Crisis című történetszálban, mint az egyik alternatív Föld hőse, aki egyben az Egyesült Államok elnöke is.

A másik lehetőség Val-Zod, aki egy másik alternatív univerzumban Kal-El és Kara Zor-El társaságában menekült el a Krypton bolygóról, mielőtt az elpusztult volna. Val először 2014-ben mutatkozott be az Earth 2 című képregénysorozatban, amelyben több más szuperhős alternatív variációjával szerepelt együtt.

Nagyon kíváncsiak vagyunk, hogy Abrams és Coates mit hoznak ki az ötletből, de remélhetőleg azt is fontolóra veszik majd, hogy az eddigi filmek talán nem a főhős miatt nem hozták el a várt szakmai elismerést, hanem mert csak nyomokban sikerült jól megfogniuk a karakter lényegét. Ti mit gondoltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)