Hirdetés

Végre hivatalos: Bill Murray is benne lesz az új Szellemirtókban

|

Már eddig is sejtettük, hogy Murray karaktere, Peter Venkman is része lesz az új kalandnak, de most már biztos a dolog.

Hirdetés

Jövőre visszatér a Szellemirtók franchise a mozikba, mivel már gőzerővel készül az új film, ami ráadásul nem a 2016-os, nem túl sikeres alkotást folytatja, hanem az eredeti klasszikusokat. Ez pedig azt jelenti, hogy több jól ismert karakterrel találkozunk majd.

Hirdetés

Már eddig is tudtuk, hogy Sigourney Weaver mellett visszatér Dan Aykroyd is, viszont azt eddig csak gyaníthattuk, hogy Bill Murray is feltűnik majd a mozivásznon. Ám nemrég megkaptuk a választ, ugyanis Aykroyd a The Greg Hill Show vendége volt, ahol elárulta, hogy több színész mellett már ő és Murray is felvették a jeleneteiket. Állítása szerint a film írója és rendezője, Jason Reitman remek munkát végzett a forgatókönyvvel, és szavaiból az derült ki, hogy a harmadik felvonás tökéletesen passzol majd az első két részhez.

Az új Szellemirtók valamikor 2020-ban debütál a mozikban. Szerintetek vissza tudja majd hozni az eredeti alkotások hangulatát?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)