Hirdetés

Új szériában mesél nekünk Yoda mesterről a Marvel

|

Úgy tűnik, van még mit elregélni Yoda kapcsán. Friss képregényt kap a Star Wars zöld aprósága.

Hirdetés

Jó sok anyagot kell átböngésznie annak, aki teljes egészében tisztában akar lenni a Star Wars jelenlegi kánonjával, hiszen a filmek, sorozatok mellett könyvek és képregények is bővítették már a messzi-messzi galaxist.

Jogos elvárás lenne, hogy a jól bejáratott, talán már kicsit unalmas karakterek helyett nagyobb fókuszt kapjanak az új arcok, de úgy látszik, a készítők nem így gondolkodnak.

Hirdetés

A Marvel Comics bejelentette, hogy egy új, várhatóan 10 részes szériában fog visszatérni Yoda mester. A Star Wars: Yoda arról szól majd, hogy a Dagobah-n száműzetésbe vonult Jedi visszatekint a múltbéli kalandjaira, ez pedig nyilván teret ad arra, hogy bizonyos keretek között igazán kreatívak lehessenek a készítők. A sorozat három főbb részre lesz osztva, amelyek Yoda életének különböző szakaszaira koncentrálnak.

Az első felvonás a High Republic érába kalauzol el minket. A másodikban és a harmadikban azt nézhetjük meg, mit csinált Yoda az előzménytrilógia előtti időszakban, illetve a klónháborúk vége felé. Különböző csapatok felelnek majd az egyes történetekért: íróként részt vesz a munkában Cavan Scott, Jody Houser és Marc Guggenheim, ami pedig az illusztrációkat illeti, első történetet Nico Leonra osztották, majd őt követi Luke Ross és Alessandro Miracolo.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Tekintettel arra, hogy ez az első olyan képregénysorozat, amely kifejezetten Yoda mesterre fókuszál, a Marvel azt javasolja, hogy készüljünk fel jó néhány újdonságra és meglepetésre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)