Hirdetés

Új szuperhőssel erősít a The CW, íme Naomi

|

A DC Fandome során megkaptuk az első ízelítőt az Arrowverse legújabb tagjához.

Hirdetés

A DC Fandome-on nem csupán olyan filmek és sorozatok bukkantak fel, amik az HBO Maxra készülnek, hiszen a DC-család ennél jóval terebélyesebb. Ott voltak a The CW hősei is Flash-sel, Batgirllel és Batwomannel az élen, akiket természetesen a sorozatok szereplőgárdája képviselt kisebb-nagyobb létszámban, és a régi ismerősök között bekukkantott egy új is a Naomi képében. Ez a széria szintén az Arrowverse sorát fogja bővíteni, a középpontban Naomi McDuffie-vel, azaz Powerhouse-zal. 

Hirdetés

A karakter 2019 márciusában debütált a saját képregénysorozatával, a képregénylegenda Brian Michael Bendis megalkotásában, és hasonló eredetsztorit tudhat magának, mint amilyen Kal-Elnek, azaz Clark Kentnek volt. Naomi egy párhuzamos világ szülötte emberfeletti képességekkel, amiket élőszereplős kiadásban is megismerhetünk majd, ugyanis Ava DuVernay és Jill Blankenship írásában sorozat készül a lány történetéből, természetesen a The CW-re. Az alábbi videó az első, ami betekintést ad a projektbe:

Naomi várhatóan 2022 elején mutatja meg magát a csatornán. Ti várjátok?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)