Hirdetés

Új traileren a Bob burgerfalodája film, májusban végre mozikba kerül

|

A Bob's Burgers Movie, azaz a Bob burgerfalodája film hosszú várakozás után végre mozikba kerülhet, és hogy ezt ne felejtsük el, egy új trailert is kaptunk.

Hirdetés

Az elmúlt hónapokban végre stabilizálódott a filmipar, aminek köszönhetően a Bob Burgerfalodája is megjelenhet. A projekt összeállítása már évek óta tart, és eredetileg 2020 nyarán kellett volna a mozikba kerülnie, de a COVID-19 közbeszólt.

A világ sokat változott azóta, de a 20th Century nem mondott le az animációs filmről, aminek köszönhetően idén májusban végre tényleg megjelenhet.

Hirdetés

A jelenlegi tervek szerint a Bob's Burgers Movie május 27-től fog felbukkanni a mozitermekben, és egy hosszas és szórakoztató kalandot hoz majd a széria jólismert karaktereinek főszereplésével. Az új trailer nagyjából összeszedte, hogy mire számíthatunk.

Az, hogy mekkora sikere lesz a filmnek még kérdéses, de remélhetőleg a rajongók még nem feledkeztek meg a Belcher családról.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)