Hirdetés

Új traileren a Jojo's Bizarre Adventure folytatása, már tudjuk, hogy mikor érkezik

|

Jolyne Cujoh hamarosan visszatér a Jojo's Bizarre Adventure: Stone Ocean második felvonásával.

Hirdetés

Lepörgött a hétvégén az AnimeJapan 2022 Jojo panelje, ami a rajongók nagy örömére jó híreket hozott. Ugyan a nagy sikerű anime folytatása még odébb van, már legalább azt tudjuk, hogy nagyjából mire számíthatunk: a Jojo's Bizarre Adventure: Stone Ocean Part 2 valamikor az őszi szezonban fog befutni.

Sajnos most ennél pontosabb dátumot nem kaptunk, de legalább a következő hónapokban nyugodtan aludhatnak majd a Jojo-rajongók. Azért egy új trailer érkezett a bejelentés mellé, hogy legyen mit néznünk.

Hirdetés

Aki spoilerektől retteg, annak nincs mitől tartania, mivel az ízelítő csak látványos harcjeleneteket villogtat. Semmi különöset nem látunk benne, azt leszámítva, hogy Jolyne-nak és Jotaronak a jelek szerint bőven lesz majd dolga.

A folytatás a 13. résztől 24-ig tart majd, de mivel a korábbi Jojo évadok több mint 30 részt hoztak, így valószínű, hogy nem a Part 2 lesz az utolsó körünk az Aquariumban.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)