Hirdetés

Új trailert kapott a Mythic Quest harmadik szezonja, visszatér a játékfejlesztőkről szóló vígjáték

|

A második évad egy tökéletes helyen hagyta a cselekményt ahhoz, hogy akkor és ott lezárhassák a szériát. Szerencsére a csapat még nem végzett.

Hirdetés

A Ubisoft Forward közepén egyszer csak Rob McElhenney, a Mythic Quest főszereplője fogadta a közönséget, hogy hozzon nekünk egy nagyon jó hírt: a Ubisoft támogatásával készülő Apple TV+ széria harmadik évadot is kapni fog.

Ipari pletykák, és egy néhány hete felbukkant ízelítő után ezt persze már tudhattuk, így a bejelentés mellé McElhenney egy trailert is hozott a Ubisoft rajongóknak. A friss videó legalább olyan elborult epizódokat ígér, mint amilyeneket eddig kaptunk.

Hirdetés

Az új trailer elmeséli a második szezon végének legfontosabb történéseit, és megmutatja, hogy mire számíthatunk kedvenceink visszatérésétől.

A Mythic Quest harmadik szezonja valamikor idén ősszel fog befutni az Apple TV+-ra.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)