Hirdetés

Új Transformers animációs sorozat érkezik a Nickelodeonra

|

Korábban nem ismert autobotokkal és újraálmodott történettel érkezik az új Transformers széria.

Hirdetés

A Transformers először 1984-ben látta meg a napvilágot, azóta pedig rengeteg irányba elkanyarodott a franchise. Volt már számolatlan mennyiségű játék, animációs sorozat és képregény az univerzumban, a filmekről nem is beszélve.

Ugyan mostanában mérséklődött a felhajtás az autobotok körül, most is több aktív projekt van készülőben, többek között például a Netflix saját trilógiája, a Transformers: War for Cybertron. Emellé érkezik most a Hasbro és a Nickelodeon együttműködéséből született új Transformers animációs sorozat.

Hirdetés

A kizárólag Nickelodeonra készülő projekt összesen 26, egyenként fél órás epizódból fog állni. A tervek szerint idővel mindenhol nézhető lesz, először viszont az Egyesült Államokban fog lefutni a széria.

"Az új sorozat egy kreatív feldolgozása lesz egyes Transformers történeteknek, melyek izgalmasak lehetnek a régi rajongóknak, és bevonzzák majd az új generációt is."

Olivier Dumont, a produkcióért felelős Entertainment One elnöke elmondta, nagyon örülnek, hogy a Nickelodeonnal dolgozhatnak együtt, és biztos benne, hogy egy ilyen erős stábbal izgalmas dolgokra lehetnek majd képesek.

Arról egyelőre nincs hír, hogy melyik autobotok tűnnek majd fel, ahogy az sem nyilvános még, hogy mely korábbi eseményeket élhetjük majd újra a 26 részesre tervezett sorozatban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)