Hirdetés

Új Trónok harca animációs sorozat készülhet az HBO Maxre

|

Az HBO továbbra sem tett le arról, hogy egy kiterjedt univerzumot hozzon létre George R. R. Martin könyvei nyomán.

Hirdetés

Bár az internet népe a legjelentéktelenebb dolgok kapcsán képes vérre menő vitákat folytani, abban a legtöbben mégis egyetértenek, hogy az éveken keresztül nézettségi rekordokat döntögető Trónok harca sorozat utolsó évada finoman szólva is méltatlan lezárása volt a grandiózus történetnek, ez pedig az HBO nézettségén is nyomot hagyott.

Ettől függetlenül a csatornát, valamint a nemrégiben elindult streaming platformot, az HBO Maxet üzemeltető Warner Bros. nem engedi el a George R. R. Martin által megalkotott világot, és több sorozatot is terveznek a témában. Nemrégiben érkezett a hír, hogy az HBO a Tales of Dunk and Egg kötetből tervez új sorozatot, most pedig egy animációs szériáról szállingóznak a hírek.

Hirdetés

A The Hollywood Reporter számolt be arról, hogy a csatorna egy olyan írógárdával folytat tárgyalásokat, akik egy animációs sorozat történetéért lennének felelősek. A kiszivárgott információk alapján a széria hasonló hangvételt ütne meg, mint a 2019-ben lezárult Trónok harca, ennél többet azonban egyelőre nem tudni.

Persze most még nincs kőbe vésve, hogy valóban elkészül-e a sorozat, de Westeros rajongóinak addig is van miért izgulnia, hiszen a jelenlegi tervek szerint 2022-ben jelenik meg a House of the Dragon című sorozat, mely a Targaryen dinasztia felemelkedését mutatja majd be.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)