Hirdetés

Új, ünnepi Star Wars különkiadás készül – most LEGO-ból

|

A LEGO Star Wars Holiday Special az új trilógia főszereplőinek karácsonyát, vagy ahogy a messzi-messzi galaxisban hívják, életnapját mutatja be.

Hirdetés

A legnagyobb rajongók néha verejtékezve riadnak fel álmukból, amikor eszükbe jut a Star Wars Holiday Special című borzalom, melyet 1978-ban készítettek el, és ebben jelent meg először Boba Fett. A sztorija szerint Chewbacca és Han a Kashyyykra próbálnak utazni, hogy megünnepeljék a Life Dayt, avagy az életnapot, aminek a karácsony a valódi megfelelője. 

Hirdetés

A Disney ugyan nem vállalkozott újabb élőszereplős ünnepi különkiadásra, viszont november 17-én kerül fel a Disney+ kínálatába a LEGO Star Wars Holiday Special, melyben Finn, BB-8, Rey, Rose, Chewbacca és Poe kalandoznak, mókáznak. Rey egy rejtélyes Jedi templomba keveredik, aztán időn és téren át utazva találkozik Luke-kal, Vaderrel, Yodával, Obi-Wannal és más legendás szereplőkkel. Az események a Skywalker kora után fognak játszódni, de valahogyan felbukkan majd Kylo Ren és Palpatine is. Mi mást kívánhatnánk még ettől az élettől?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)