Hirdetés

Új videó jött a Feláldozhatók forgatásáról, Stallone nevetve adta át a stafétát

|

A Feláldozhatók srácai láthatóan élvezik a melót, még úgy is, hogy Stallone egy új videóban Jasonre hagyja a bulit.

Hirdetés

Nagy erőkkel készül a The Expendables - A feláldozhatók széria folytatása, amiben persze minden kedvenc akcióhősünk jelen lesz. Sylvester Stallone azonban valószínűleg utoljára kapta fel fegyverét, mivel a forgatás befejezésével bejelentette visszalépését.

A legutóbbi Instagram-videója alapján viszont Stallone nem csak kisétál a képből: az egésznek egy olyan érzete van, mintha temetné a karakterét.

Hirdetés

A színész a felvételen a Lee Christmast alakító Jason Stathammel viccelődik, és légyegében ráhagyja a műsor maradékát. A srácok láthatóan élvezik a melót, de a kis viccelődésből hamar kombinálás lett. A rajongók szerint ez Stallone karakterének búcsúüzenete.

Alapvetően adná magát, hogy Barney Ross halálával végződjön Stallone szereplése, ám mivel még szinte semmit nem tudunk a sztoriról, így kár is lenne találgatni. Ha minden jól megy, akkor idén úgyis kiderül majd minden.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)