Hirdetés

Új Yu-Gi-Oh anime készül

|

Még be sem fejeződött az éppen futó animesorozat, máris bejelentették a következő felvonást, ami új címmel folytatja a szériát.

Hirdetés

A Yu-Gi-Oh! animációs sorozatként már 1998 óta tartja sakkban a rajongókat, nem kevesebb, mint hét egymást követő széria indult eddig útjára, melyek közül a legutóbbi, a Yu-Gi-Oh! Sevens jelenleg második évadának záróepizódjainál tart.

Még be sem fejeződött a sorozat, de a készítők már is bemutatták a folytatást.

Hirdetés

A Jump Festa 2022 keretein jelentették be, hogy a jövő áprilisban induló, új animesorozat Yu-Gi-Oh Go Rush! címen fog megjelenni és akik ismerik a franchise-ot, azoknak valószínűleg már ebből is azonnal lejön, hogy a kártyajátékból már ismerős Rush Duel nevű mechanikára fog felépülni.

Az egyelőre nem derült ki, hogy a Go Rush közvetlenül folytatja-e majd az éppen futó Sevens sorozatot, de az biztos, hogy az új szériát is a Studio Bridge fogja gyártani és Kondó Nobuhiró is visszatér majd a rendezői székbe.

Ti mennyire várjátok? Követtétek esetleg az eddigi sorozatokat?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)