Hirdetés

Újabb 80-as évekbeli klasszikust gondolnak tovább a Cobra Kai alkotói

|

Ezúttal film készül, nem sorozat. Az alapötletet hallva máris izgalomba jöttünk.

Hirdetés

A Cobra Kai az elmúlt évek legnagyobb tévés meglepetése. Illetve nem is tévés, hiszen szerény, de annál lelkesebben készülő websorozatként indult, amelyhez sikerült megszerezni az eredeti Karate-kölyök két főszereplőjét, és amely egyszerre viccesen és érzékenyen gondolta tovább az eredeti történetet évtizedekkel később. Ez ma már a Netflix egyik legsikeresebb sorozata.

Nem csoda, hogy mindenki tűkön ülve várta, mit lépnek az alkotók. A Deadline információi szerint a Cobra Kai szellemi atyjai, Jon Hurwitz, Hayden Schlossberg és Josh Heald spinoff-filmet készítenek a Meglógtam a Ferrarival! (Ferris Bueller's Day Off) című 80-as évekbeli klasszikus alapján.

Hirdetés

Az már biztos, hogy a film John Hughes klasszikusa idejében játszódik majd és annak cselekményéhez kapcsolódik, ám nem a jól ismert szereplőket követi. Annyira nem, hogy az alkotók kiemelnek két mellékszereplőt, akik annyira mellékesek, hogy a Meglógtam...-ban még nevük sincs. Ők Sam és Victor: a két chicagói garázsőr, aki elcsórja a Ferrarit, amit Ferrisék otthagynak; a film az ő kalandjaikról szól. A címe is ennek megfelelő:

Sam and Victor's Day Off

Az eredeti szerepeket Richard Edson és Larry "Flash" Jenkins alakították; nem tudni, hogy a mostani spinoffra kiket kérnek fel, ahogy azt sem, felbukkannak-e majd Ferrisék.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)