Hirdetés

Újabb Beavis és Butt-Head film készül

|

A '90-es évek duója egy új filmmel tér vissza, a Paramount+ tele lesz retró röhögcséléssel.

Hirdetés

Amikor egy generációt (és itt nyilván az MTV szeretettel gondol a saját nézőire a 90-es évekből) egy rajzfilmsorozat határoz meg, akkor nehéz érdemben elmagyrázni, hogy a polgárpukkasztó Beavis és Butt-head duó pontosan miért is ment nagyot a maga idejében. Lehet, hogy csak korábban nem volt ehhez hasonló, lehet, hogy sikerült valamit elkapni az akkor még csak a tévé előtt ülő kamaszok szürkeállományában, mindenesetre akkoriban pontosan ugyanúgy néztek a szülők erre a jelenségre, mint most az idióta TikTok kihívásokra. Természetesen most a régről ismert srácok stílusosan egy beszélgetőalkalmazással jelentkeztek be a Comedy Centralon, és mesélték el 3 vihogás között, hogy jön egy új film a főszereplésükkel.

Hirdetés

A film még nem kapott alcímet, de az biztos, hogy az új projekt a régi sorozathoz kapcsolódik, így nem egy rebootról vagy hasonlóról van szó.

Ez a film lesz a második Beavis és Butt-head film, de a '96-os animációs film óta eltelt idők elhaladtak a duó mellett (ezt mondjuk nem hagyták figyelmen kívül az új sorozatok készítői sem). Meglátjuk, hogy mit hoznak ki az alkotók az eredeti koncepcióból.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)