Hirdetés

Újabb egy évet halasztottak az Aerosmith budapesti koncertjén

|

Ismételten halasztani kellett, 2020 után 2021-ben sem tartják meg a budapesti Aerosmith koncertet.

Hirdetés

Elértünk a koronavírusjárvány harmadik hullámához, ami a korábban remélt enyhítések helyett a szigorú korlátozások további betartását vetíti előre. Továbbra sem lehet tudni, mikor térhet végre vissza az életünk a régi, megszokott kerékvágásba, és például mikor mehetünk nyugodtan el egy koncertre. 

Az idén nyárra tervezett koncertek dátumait így értelemszerűen módosítani kellett, ez alól pedig a 2020-ról 2021-re halasztott Aerosmith koncert sem képezett kivételt.

Hirdetés

A koncertet szervező Live Nation az összes 2020-ra tervezett koncertjét átütemezte, az Aerosmith fellépésével kapcsolatban pedig az alábbi közleményt adta most ki:

"Nyomon követve a jelenlegi példanélküli és változó helyzetet, és mivel az Aerosmith rajongók egészsége, valamint biztonsága az elsőszámú prioritás, sajnos egyértelművé vált, hogy az Aerosmith európai turnéját nem lehet megtartani 2021 nyarán. Ezért a zenekar 2021. július 12-re tervezett budapesti fellépése is későbbi időpontban, 2022. július 10-én kerül megrendezésre a Puskás Arénában. Kérjük, továbbra is tartsák meg a jegyüket, azok automatikusan érvényesek lesznek az új dátumra"

Reméljük 2022 nyarán mér tényleg ott lehet minden Aerosmith-rajongó a Puskás Arénában, és felcsendülhetnek az együttes régóta várt, legendás dallamai. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)