Hirdetés

Újabb elkeserítő fordulat a Johnny Depp-Amber Heard botrányban

|

Elutasították Johnny Depp fellebbezését a "feleségverő" perben, a másik indítványt, amit egykori felesége ellen adott be a színész, csak később tárgyalják.

Hirdetés

A brit fellebbviteli bíróság úgy döntött, visszautasítja Johnny Depp fellebbezését, amivel az ellen a novemberben hozott ítélet ellen kívánt élni, ami kimondta: jogosan hívták "feleségverőnek" a brit bulvársajtóban.

Depp még 2018 nyarán perelte be becsületsértésért a The Sun kiadóját, miután a lap a következő címmel tett közzé cikket 2018 tavaszán:

"Őszintén, hogy örülhet J.K. Rowling annak, hogy Johnny Deppet, a feleségverőt válogatják be az új Legendás állatokba?"

A szöveg természetesen Depp exnejére, Amber Heardre utal, akivel 2015 és 2017 között voltak házasok, és amit nemhogy viharos válás, de intenzív, máig tartó adok-kapok követett a nyilvánosság előtt az elmúlt években. Heard szerint a férfi verbálisan, érzelmileg és fizikailag is bántalmazta őt, míg Depp azt állítja, a nő hazudik, neki pedig bizonyítéka van arra, hogy valójában egykori partnere erőszakoskodott vele.

Hirdetés

A becsületsértési per során lefolyt tárgyalást - ahol Heard eskü alatt vallotta, hogy halálfélelme volt a kapcsolatban - a brit fellebbviteli bíróság hiánytalannak és méltányosnak tartja, hibát pedig nem tartalmazott, ezért is utasította most el Depp fellebbezését.

Heard szóvivője úgy fogalmazott: elégedettek, de nem lepődtek meg, Depp jogi csapatának új, fontos bizonyítékukról szóló állítása pedig "nem több holmi PR-stratégiánál".

Az ügy kapcsán Amerikában is per zajlik, ahol Depp magát Heardöt perelte be rágalmazásért, hiszen a színésznő pár éve külön cikkben írt az őt ért erőszakról. Ez utóbbi per tárgyalását nemrég 2022 áprilisára halasztották.

A becsületsértési perben kimondott ítélet óta Depp a Warner kérésére otthagyta a Harry Potter-világhoz tartozó Legendás állatok-franchise-t, melyben Gellert Grindelwaldot formálta meg. A szerep tavaly novemberben Mads Mikkelsenhez került. Távozásakor Depp "szürreálisnak" aposztrofálta a The Sun elleni perben meghozott ítéletet, és azóta is tagad minden vádat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)