Hirdetés

Újabb előzetesen Ryan Reynolds és Will Ferrell karácsonyi filmje

|

A Spirited sajátosan értelmezi a Karácsonyi ének című klasszikust, de mi ennek csak örülhetünk.

Hirdetés

Számos módon feldolgozták már Charles Dickens örökzöld művét, a Karácsonyi éneket (a legtöbben valószínűleg a Jim Carrey-féle adaptációra emlékeznek), de az ünnepet imádók alighanem egyetértenek azzal, hogy mindig van helye az újabb próbálkozásoknak.

Sean Anders és John Morris (Förtelmes főnökök 2, Megjött apuci, Instant család) zenés vígjátékát nem érheti az a vád, hogy megelégedne a már jól ismert koncepcióval, ugyanis a Spiritedben (ami magyarul A karácsony szellemében címmel lesz látható) a két komikus, Ryan Reynolds és Will Ferrell egy nem szokványos felállásban találják magukat. 

Hirdetés

A korábbi kedvcsináló még csak ízelítőt adott abból, hogy mivel készülnek Reynoldsék feldobni az idei ünnepet, az alábbi trailer viszont már két és fél percben mutatja be, hogy mi történik akkor, ha nem Scrooge mélázik el az életén, hanem az egyik szellem, akinek segítenie kéne megjavulnia. A jelen karácsony szelleme (Ferrell) minden évben kiválaszt egy megtévedt lelket, akit igyekszik megjavítani, de az új szezonban rossz alanyt választott, ugyanis Clint (Reynolds) addig csűri-csavarja a dolgokat, amíg a szellem azon kapja magát, hogy a saját múltját, jelenét és jövőjét vizsgálja felül.

A Spirited november 11-én debütál az amerikai mozikban, november 18-tól pedig már nézhetik is az Apple TV+ előfizetők, a hazaiak is. Nálatok le fog pörögni idén karácsonykor?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)