Hirdetés

Újabb előzetessel robogunk a Sárkányok háza nagy konfliktusa felé

|

A harmadik rész bemutatójával párhuzamosan megjött a Trónok harca: Sárkányok háza negyedik epizódjának előzetese.

Hirdetés

Méretes baki borzolta a kedélyeket a Trónok harcsa: Sárkányok háza harmadik részében, ugyanakkor egyetlen pillanatig sem pihen a marketinggépezet, már be is futott a negyedik epizód hivatalos kedvcsinálója - ez gyakorlatilag menetrendszerűnek mondható, az HBO mindig az új rész premierjével együtt küldi ringbe a következő felvonás előzetesét. 

Az alább megtalálható (és nálunk természetesen magyar felirattal is ellátott) videóból teljesen világos, merre halad tovább a történet, és elég valószínű, hogy az előre borítékolható időbeli ugrástól sem vagyunk már nagyon messze.

Hirdetés

A Sárkányok háza egyébként még jó pár hétig velünk lesz, hiszen az első évad összesen tíz tervezett epizódból áll - a folytatást pedig már most berendelték, szóval egyáltalán nem rövidtávon tervez a sorozattal az HBO.

Közben persze a konkurenciánál A Gyűrűk Ura: A hatalom gyűrűi új részei érkeznek hétről hétre, nem is csoda hát, hogy a Sárkányok háza első részének ingyenessé tételével csalogatja a potenciális nézőket az HBO Max.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)