Hirdetés

Újabb fejezettel bővült a Dwayne Johnson kontra Vin Diesel balhé

|

The Rock eddig nem ismert részleteket osztott meg a két színész vitájával kapcsolatban.

Hirdetés

Minden 2016 nyarán kezdődött, Hollywood épp a Halálos Iramban 8 lázában égett. Számos színész dolgozott épp a filmen, amikor Dwayne "The Rock" Johnson ledobta az atombombát, egy Instagram-posztban állt bele a stáb bizonyos tagjaiba.

Ugyan név szerint senkit nem említett meg, mégis idővel nyilvánvalóvá vált, hogy sok nézeteltérésük van például Vin Diesellel, a sztori pedig azóta is csak egyre bonyolódott.

Hirdetés

Johnson most a Vanity Fair aktuális címlapsztárjaként adott interjút a magazinnak, amiben többek között a kettejük nézeteltéréséről és arról a bizonyos Instagram-posztról is mesélt.

"Komolyan gondoltam, amit kiírtam. Komolyan gondolok mindent, amit mondok. A probléma azzal volt, hogy a nyilvánossággal is megosztottam ezt."

The Rock azonban azt is hozzátette, meglepetésére sok stábtag megkereste és megköszönte, hogy felemelte a hangját:

"Igazi futótüzet okoztam, [...] Mégis érdekes, hogy a stáb minden tagja megkeresett, hogy csendben köszönetet mondjon, vagy üzenjen valamit. Igaz, nem az volt a legjobb napom. Nem kellett volna megosztanom, nem rám vall az ilyesmi. Nem osztok meg ilyeneket a nyilvánossággal és odafigyelek, hogy ezek ne jussanak ki a rajongókhoz. Nem kell az ilyesmiről tudniuk, ezért mondom, hogy nem a legjobb napom volt."

A színész elmesélte azt is, hogy leültek Vin Diesellel beszélgetni. Nem egy nyugodt hangvételű csevegés volt, de cserébe sok mindent sikerült tisztázniuk, aminek a végén mindkettőjük számára világossá vált, hogy egészen másképp gondolkodnak kardinális dolgokban, ezért sosem lesz köztük igazán nagy egyetértés.

Johnson elmondta továbbá, ő olyan neveltetésben részesült, hogy mindenkit egyelő félként kezeljen, a stábtagoktól elkezdve a stúdión át a személyzetig, illetve minden projektjében a maximumot akarja nyújtani. Ugyan a Vanity Fair interjúból úgy tűnhet, hogy elásták a csatabárdot, nehéz szabadulni a gondolattól, hogy ezek a kijelentések további, Vin Dieselnek címzett szurkálódások.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)