Hirdetés

Újabb hangulatos előzetest kapott a Vaják: A vér eredete sorozat

|

A Michelle Yeoh főszereplésével készült előzményszéria több mint egy évezreddel Geralt kora előtt játszódik.

Hirdetés

A Vaják harmadik évada, amelyben Henry Cavill utoljára bújik Ríviai Geralt bőrébe, csak valamikor 2023-ban fog felkerülni a Netflixre, de a Vaják sorozat előzményeit elmesélő szériát, A vér eredetét (Blood Origin) még idén megkapják az előfizetők, a vállalat pedig kiadott hozzá még egy kedvcsinálót. 

A Vaják: A vér eredete 1200 évvel játszódik Geralt, Yennefer és Ciri története előtt, és igencsak fontos eseményekről mesél: az első szörnyvadász megszületéséről, valamint a Szférák találkozásáról, amikor a különböző lények, az emberek és a tündék világa összeolvadt. 

Hirdetés

Ennek értelmében senki ne számítson arra, hogy Henry Cavill majd beköszön Ríviai Geraltként. Declan de Barra showrunner a Total Filmnek adott interjújában eképpen nyilatkozott a produkcióról: 

"Ez egy egészen másfajta Witcher. Ez egy durva és csúnya prototípus, ami alig működik, de máris kapunk egy képet arról, hogyan fog később finomodni."

"Ez hét csavargó, harcos, hős - vagy akárhogy is hívjuk őket - története, akik az elején őszintén gyűlölik egymást. Úgy érzik, hogy nem kellene együtt részt venniük ezen a küldetésen, de aztán mint minden hős az útja során, rájönnek, hogy szükségük van egymásra."

- tette hozzá Lauren S. Hissrich. 

Nézzétek meg nálunk magyar felirattal ellátva, hogy mit tartogat a Vaják: A vér eredete: 

Az előzménytörténetet négy részben ismerhetjük majd meg, méghozzá december 25-től. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)