Hirdetés

Újabb ígéretes sorozatot kaszált el a Netflix

|

Mindössze egyetlen évadot élt meg az Away, a Netflix pedig köszönte, de nem kért a folytatásból

Hirdetés

Mindösszesen hat hét telt el azóta, hogy a Netflixen bemutatkozott az Away (A távolban), a streamingplatform illetékesei viszont már most bejelentették, hogy hőseink örökre a Marson ragadnak, a történet folytatását már sosem fogjuk megírni, törlik a sorozatot. 

Az Away főszereplője egy Emma Green (Hilary Swank) nevű asztronauta, aki egy nemzetközi csapatot vezetve indul el a Marsra. Útjuk során sokféli technikai gondot meg kell oldaniuk, közben pedig a Földön is zajlanak az események: Emma férje válságos állapotba kerül betegsége miatt, lánya pedig most tapasztalja meg az első tiniszerelmet. Az otthoniaknak anyu nélkül kell boldogulnia, akinek egyébként cseppet sincs könnyű dolga az űrhajósok között, legénysége az út kezdetén még nem igazán bízik benne.

Hirdetés

Korántsem volt tökéletes sorozat az Away, de egy kifejezetten érdekes sci-fi drámának bizonyult, az első szezon végén pedig ott búcsúztunk el hőseinkről, mikor első emberekként a Mars felszínére léptek. Sajnos az már sosem derül ki, mi történik velük ezután, mivel a Netflix sok más sorozathoz hasonlóan ezt is kukázta.

Ugyanígy járt nemrég a GLOW, a Teenage Bounty Hunters (Tinédzser fejvadászok), a The Dark Crystal: Age of Resistance (A Sötét Kristály - Az ellenállás kora), az Altered Carbon (Valós halál), a The Society (A Társadalom) és az I Am Not Okay With This (Ez így nem OK).

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)