Hirdetés

Újabb ismert színész csatlakozott a Joker 2 stábjához

|

Joaquin Phoenix és Lady Gaga mellé érkezett még egy ismert arc a folytatásba.

Hirdetés

A Joker 2 azon szerencsés projektek közé tartozik, amelyek nem estek áldozatául a Warner Bros. és a Discovery összebútorozásának, valamint spórolási hullámának, sőt: Todd Phillips folytatása jóval drágább lehet, mint az előd, köszönhetően többek között annak, hogy a címszerepben visszatérő Joaquin Phoenix mellett egy olyan nagy név is aláírt a filmhez, mint Lady Gaga. A színész- és énekesnő Harley Quinn bőrébe bújik majd, és már biztosan nem lesz egyedül női fronton, ugyanis Zazie Beetz újra fel fog bukkanni, ismét magára öltve a Jokerben látott Sophie Dumond szerepét. 

A Deadline jelentése alapján a stáb most újabb erősítést kapott Brendan Gleeson személyében, aki többek között olyan filmekben és sorozatokban bizonyította már a tehetségét, mint a Mr. Mercedes, az Erőszakik, a Macbeth tragédiája vagy éppen a Harry Potter franchise (Rémszem Mordonként). Legutóbb az HBO-s Egy házasság helyzetében láthattuk, hamarosan pedig Martin McDonagh új rendezésében, Colin Farrell oldalán brillírozhat az A sziget szellemeiben.

Hirdetés

Egyelőre nem tudni, hogy a tapasztalt színész pontosan kit fog alakítani a Joker 2-ben, mivel az első film nem igazán merült el a DC világában Gothamen és Bruce Wayne-éken kívül, de nincs olyan szerep, amiben ne látnánk szívesen - Carmine Falconeként például nagyot mehetne. A Warner Bros. egyelőre nem kommentálta a castinghírt. 

A Joker: Folie à Deux forgatása decemberben rajtolhat el, és 2024. október 4-én kerülhet a mozikba, addig bőven van még idő bejelenteni pár sztárt a meglévők mellé. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)