Hirdetés

Újabb jel utal arra, hogy az összes Peter Parker feltűnhet majd a Pókember 3-ban

|

Tom Holland mellett Tobey Maguire és Andrew Garfield is magára öltheti a hálószövő gúnyáját? Ezt minden rajongó imádná. Most pedig újra vérszemet kaphatnak.

Hirdetés

Mivel az MCU-ban a következő Doctor Strange filmmel megjelennek a Multiverzumokat, így olyan korábbi Marvel mozik szereplői is feltűnhetnek a szélesvásznon, akik még nem voltak részei az egységesített univerzumnak.

Nem is olyan rég szárnyra kapott a hír, hogy ennek jegyében Tobey Maguire és Andrew Garfiled ismét magukra ölthetik a pókruhát, hogy besegítsenek Tom Hollandnak a következő Pókember filmben. Bár ezt akkor a Sony cáfolta, most azonban az egyik hivatalos csatornájukon véletlenül kiszivárgott egy videó, mely megerősíteni látszik a korábbi pletykát. De azért annyira nem kell még örülni.

Hirdetés

A Sony Channel Latin Americán jelent meg egy videó, melyben megemlítik, hogy Maguire és Garfield ismét Pókember filmben szerepelhet:

"Ki a kedvenc Pókembered? Nem kell választanod - a Marvel Multiverzumban bármi megtörténhet. A Pókember 3-ban nagy valószínűséggel mindenkit láthatsz. Igen, a három Peter Parker együtt menti meg a világot."

A hírt azért érdemes egy kis távolságtartással fogadni, ugyanis a Sony hivatalos weboldalán nincs feltüntetve ez a csatorna, noha az egyik hitelesített Twitter-fiókjuk hivatalosként jelöli meg a Sony Channel Latin Americát.

Nemrég az MJ-t játszó Zendaya is adott egy interjút, melyben rákérdeztek, hogy igazak-e a pletykák a Multiverzumról. A színésznő egy kis habozás után úgy felet, hogy sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudja az értesüléseket.

Azt már tudjuk, hogy Jamie Foxx visszatérhet mint Electro, és mivel ezt a szerepet egyszer már betöltötte egy korábbi - Andrew Garfield nevével fémjelzet - Csodálatos Pókember moziban, így a rajongók gyanakvásának egyre több a táptalaj. 

Mindenesetre, ha a két színész valóban csatlakozott a stábhoz, akkor azt a Sony valószínűleg nem tudja majd sokáig titokban tartani. Mivel a film premierjét 2021. december 17-re jelentették be, így hamarosan kénytelenek lesznek több infóval is ellátni a közönséget, mivel a hype folyamatos lesz egy ilyen horderejű ötlet kapcsán.

Ti mit gondoltok? Meglépik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)